De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

2015 Een heel andere tuin treft u aan in Het Loeg 29 in Muntendam. Hier bevindt zich Beeldentuin en Galerie Loes Koster. Loes Koster is keramiste. Haar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "2015 Een heel andere tuin treft u aan in Het Loeg 29 in Muntendam. Hier bevindt zich Beeldentuin en Galerie Loes Koster. Loes Koster is keramiste. Haar."— Transcript van de presentatie:

1 2015 Een heel andere tuin treft u aan in Het Loeg 29 in Muntendam. Hier bevindt zich Beeldentuin en Galerie Loes Koster. Loes Koster is keramiste. Haar werk en dat van andere kunstenaars exposeert zij in haar galerie en beeldentuin in Muntendam. www.keramischevormgeving.nl www.keramischevormgeving.nl Wat beslist niet mag missen in dit Rondje EigenWijze tuinen is de Heemtuin Muntendam en Natuurpark tussen de Venen. Hier kunt u elk seizoen op belevingstocht. In het natuurpark kunt u de diversiteit van het landschap beleven in dit natuurgebied met een zeer gevarieerde flora en fauna. In het duurzaam gebouwde bezoekerscentrum vindt u informatie over het gebied en kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Nieuweweg 127 www.heemtuinmuntendam.nl www.heemtuinmuntendam.nl De route eindigt bij Theetuin de Kainstobbe aan de Wildervanksterdallen 10 in Wildervanksterdallen. Binnen in de boerderij is er een prachtige nostalgische tearoom voor u ingericht. Een bijzondere historische koffie- en thee- verzameling is onderdeel van dit interieur. Bij mooi weer kunt u, tussen de hoogstamfruitbomen, genieten van de rust en ruimte onder het genot van een heerlijk kopje thee of koffie. www.kainstobbe.nl www.kainstobbe.nl Knooppunten: Begin route Lavendelboerderij '' De Ruitenborgh'' knooppunt 25,99,97,82,21,05,06,05 86,22,87,89,90,91,92 61,60,56,57,05, 36,97 55 (VVV) 62,91,73,51,50,knooppunt 25 Lavendelboerderij '' De Ruitenborgh''eind van de route Simpelweg Genieten! COLOFON © maart 2014 TEKST & ONTWERP VVV Veenkoloniën VERANTWOORDING Alle gegevens zijn met grote zorgvuldigheid verzameld en verwerkt. De VVV Veenkoloniën kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden................................................................................................. VVV Veenkoloniën Museumplein 5 9641 AD Veendam Telefoon: 0598-364224 www.veenkolonien.groningen.nl Openingstijden Dinsdag t/m donderdag 11:00-17:00 uur Vrijdag t/m maandag 13:00-17:00 uur Gratis! Fietsroute 58, 95 km

2 Het Rondje EigenWijze Tuinen laat u kennismaken met de diversiteit van verschillende speciaal-tuinen in de Veenkoloniën. De start van de fietsroute is Lavendelboerderij Ruitenborgh aan Nieuwediep 58 te Nieuwediep. Hier vindt u een lavendeltuin met uniek geurstation en kunt u lekker genieten van de gezellige lunchroom annex koffie- en theeschenkerij. www.lavendelboerderij.nl.www.lavendelboerderij.nl U vervolgt uw weg richting Landgoed Tenaxx/ de Handen Tuinen aan Borgersiusweg 1 te Wedde. Dit is een unieke parkachtige bomentuin van 10 hectare met survivalrun en bootjesvijver. In het ho­re­ca-ge­deel­te van land­goed Te­naxx zijn kof­fie, thee en ge­koel­de fris­dran­ken ver­krijg­baar. Ook zijn er taart­jes, brood­jes en di­ver­se snacks te koop. www.landgoedtenax.nl www.landgoedtenax.nl Vanaf hier vertrekt u richting camping ZomersBuiten aan de Akkers 12 te Oude Pekela. Deze groene camping beschikt over een ecotuin waarin fruit en groenten, kruiden en bloemen elkaar afwisselen. Ook kunt u hier terecht voor tuinadvies over de groente-,fruit-,kruiden- of gewone tuin. Pluk en proeft u zelf ook even van de weldaad van deze tuin. www.campingzomersbuiten.nl www.campingzomersbuiten.nl Het volgende adres op de route is Tuingoed Foltz aan de Hereweg 346 in Meeden. Bij deze zeer gespecialiseerde kwekerij met een breed aanbod vaste planten, siergrassen, bijzondere schaduwplanten, botanische rariteiten en meer vindt u ook prachtige tuinen in een bijzondere sfeer. www.tuingoedfoltz.nl www.tuingoedfoltz.nl U vervolgt uw weg naar Theeschenkerij en Bamboekwekerij ‘de Vlinderij’ aan Hellingwal 3 te Muntendam. De bamboetuin van de bamboekwekerij wordt omzoomd door een mooie siertuin met diverse soorten siergras en een grote vijverpartij. Na het bezichtigen van de bamboetuin en de siertuin kunt u in onze theeschenkerij, onder het genot van een kopje koffie of thee, even rustig nagenieten. www.devlinderij.nlwww.devlinderij.nl


Download ppt "2015 Een heel andere tuin treft u aan in Het Loeg 29 in Muntendam. Hier bevindt zich Beeldentuin en Galerie Loes Koster. Loes Koster is keramiste. Haar."

Verwante presentaties


Ads door Google