De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

G EZAMENLIJKE OUDERAVOND W ELKOM !. Programma 1.Actuele stand van zaken m.b.t. de samenvoeging. 2.Informatie over de gekozen methodes. 3.Informatie over.

Verwante presentaties


Presentatie over: "G EZAMENLIJKE OUDERAVOND W ELKOM !. Programma 1.Actuele stand van zaken m.b.t. de samenvoeging. 2.Informatie over de gekozen methodes. 3.Informatie over."— Transcript van de presentatie:

1 G EZAMENLIJKE OUDERAVOND W ELKOM !

2 Programma 1.Actuele stand van zaken m.b.t. de samenvoeging. 2.Informatie over de gekozen methodes. 3.Informatie over de werkgroepen. 4.Vragen en afsluiting.

3 Concrete basisafsprakenConcrete basisafspraken 1 Uitwerking en integratie afgestemd op besluitUitwerking en integratie afgestemd op besluit 2 Warme overdracht leerlingen en verhuizingWarme overdracht leerlingen en verhuizing 3 Planning tot de zomervakantie

4 Methodes; dit is (bijna) hetzelfde Veilig Leren Lezen Aanvankelijk lezen Taalactief. Dit wordt de nieuwste versie van St. Petrus-Wegwijzer Taal/woordenschat spelling Pennenstreken Schrijven

5 Methodes; dit is (bijna) hetzelfde Vogelvlucht, Buitendienst, HBB Natuur/biologie Zeeuwse methode bewegingsonderwijs Gymnastiek Bij de tijd Geschiedenis

6 Methodes; dit wijzigt Geïntegreerde werkwijze ‘Onderbouwd’ hierbij gebruik maken van Schatkist en Ik en Ko Groep 1-2 Wereld in getallen 4 Rekenen Estafette Technisch lezen

7 Methodes; dit wijzigt Meander Aardrijkskunde

8 Voor overige vakken moeten nog keuzes worden gemaakt.

9 Werkgroepen Opdracht Werkgroepleden Stand van zaken

10 Werkgroep Identiteit Opdracht: Duidelijkheid over de invulling/ vormgeving van de identiteit in de onderwijspraktijk. Het gaat hierbij om basisafspraken om te kunnen starten in augustus.

11 Werkgroep contacten met ouders Opdracht: Ga na welke contactmomenten belangrijk en succesvol zijn en kom met een voorstel naar de projectgroep en de teams. Het gaat hierbij om Basisafspraken. Verdere uitwerking vindt plaats na augustus 2016.

12 Werkgroep schoolse- en buitenschoolse activiteiten Opdracht: Kom met een voorstel van schoolse- en buitenschoolse activiteiten voor het nieuwe schooljaar en houd hierbij rekening met het belang voor school en omgeving.

13 Werkgroep integratie leerlingen en ouders Opdracht: Bedenk kennismakingsactiviteiten voor leerlingen en ouders en kom met een voorstel naar de projectgroep en de teams. Bewaak hierbij wel de effectieve leertijd voor leerlingen.

14 V RAGEN ?

15 B EDANKT VOOR UW KOMST !


Download ppt "G EZAMENLIJKE OUDERAVOND W ELKOM !. Programma 1.Actuele stand van zaken m.b.t. de samenvoeging. 2.Informatie over de gekozen methodes. 3.Informatie over."

Verwante presentaties


Ads door Google