De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Grizzlybeer. Wat zullen we eten? + waarom zalm en geen andere vis? Een Grizzlybeer eet het liefst: bessen, vruchten, wortelknollen,noten, insecten,

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Grizzlybeer. Wat zullen we eten? + waarom zalm en geen andere vis? Een Grizzlybeer eet het liefst: bessen, vruchten, wortelknollen,noten, insecten,"— Transcript van de presentatie:

1 De Grizzlybeer

2 Wat zullen we eten? + waarom zalm en geen andere vis? Een Grizzlybeer eet het liefst: bessen, vruchten, wortelknollen,noten, insecten, honing, vis (het liefst zalm,) knaagdieren en hagedissen. Jammie!! Waarom zalm? De Grizzlybeer eet zalm omdat hij tegen de stroming in zwemt en daardoor makkelijker te vangen.

3 gevoelens Zoals je kan zien heeft een Grizzlybeer ook gevoelens voor mens en dier. Er zijn ook beren die paren en die vriendschap sluiten. Zo zien baby’s eruit. Ze kunnen ook vriendschap sluiten met mensen dat is heel Bijzonder.

4 Grizzlyberen zijn ook goede in brekers kijk maar. Hij kan ook inbreken in auto's en prullenbakken omver gooien. Hij doet dat omdat hij op zoek is naar eten. Inbrekers!! Dat hebben we goed gedaan jongens!!

5 leefgebieden De Grizzlybeer leeft vooral bij Canada, Alaska en in het westen van de verendigden staten. De Grizzlybeer is het gevaarlijkste dier van Noord-Amerika. De mannetjes grizzlybeer weegt ongeveer 450 kg. Als een grizzlybeer rechtop staat dan kan is hij wel 3 meter. Ondanks zijn gewicht kan hij wel 50 km per uur rennen. Vrouwtjes Grizzlys wegen tussen de 90 kg en 140 kg, niet meer. Familie van de Grizzlybeer zijn de Bruine beer, de IJsbeer en de Zwarte beer. En meer inf over de grizzlybeer

6 Wat te doen al je de Grizzlybeer tegen komt. Als je een Grizzlybeer tegen komt loop niet weg en klim niet in een boom. Blijf waar je bent, hij kan toch alles beter dan jij.

7 Groeps fotooo!!!!!!!! De grizzlybeer heeft een hechte familie, ze zorgen goed voor elkaar.

8 Ik heb hem……………….. Bijna!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gJkwsiEpfIw Einde


Download ppt "De Grizzlybeer. Wat zullen we eten? + waarom zalm en geen andere vis? Een Grizzlybeer eet het liefst: bessen, vruchten, wortelknollen,noten, insecten,"

Verwante presentaties


Ads door Google