De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Grizzlybeer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Grizzlybeer."— Transcript van de presentatie:

1 De Grizzlybeer

2 Wat zullen we eten? + waarom zalm en geen andere vis?
Een Grizzlybeer eet het liefst: bessen, vruchten, wortelknollen,noten, insecten, honing, vis (het liefst zalm,) knaagdieren en hagedissen. Jammie!! Waarom zalm? De Grizzlybeer eet zalm omdat hij tegen de stroming in zwemt en daardoor makkelijker te vangen.

3 gevoelens Zoals je kan zien heeft een Grizzlybeer ook gevoelens voor mens en dier. Er zijn ook beren die paren en die vriendschap sluiten. Zo zien baby’s eruit. Ze kunnen ook vriendschap sluiten met mensen dat is heel Bijzonder.

4 Dat hebben we goed gedaan jongens!!
Inbrekers!! Dat hebben we goed gedaan jongens!! Grizzlyberen zijn ook goede in brekers kijk maar. Hij kan ook inbreken in auto's en prullenbakken omver gooien. Hij doet dat omdat hij op zoek is naar eten.

5 En meer inf over de grizzlybeer
leefgebieden En meer inf over de grizzlybeer De Grizzlybeer leeft vooral bij Canada, Alaska en in het westen van de verendigden staten. De Grizzlybeer is het gevaarlijkste dier van Noord-Amerika. De mannetjes grizzlybeer weegt ongeveer 450 kg. Als een grizzlybeer rechtop staat dan kan is hij wel 3 meter. Ondanks zijn gewicht kan hij wel 50 km per uur rennen. Vrouwtjes Grizzlys wegen tussen de 90 kg en 140 kg, niet meer. Familie van de Grizzlybeer zijn de Bruine beer, de IJsbeer en de Zwarte beer.

6 Wat te doen al je de Grizzlybeer tegen komt.
Als je een Grizzlybeer tegen komt loop niet weg en klim niet in een boom. Blijf waar je bent, hij kan toch alles beter dan jij.

7 Groeps fotooo!!!!!!!! De grizzlybeer heeft een hechte familie, ze zorgen goed voor elkaar.

8 Einde Ik heb hem……………….. Bijna!!!!!!!!


Download ppt "De Grizzlybeer."

Verwante presentaties


Ads door Google