De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder."— Transcript van de presentatie:

1 Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder in opkomst. Doordat veel mensen ‘zittend werk’ hebben en voedsel altijd en overal beschikbaar is, is obesitas tegenwoordig een van de belangrijkste ziektes. Een goede remedie tegen overgewicht is het eiwit dieet, dat steeds meer aan populariteit wint. Waarom een eiwitdieet? Het menselijk lichaam heeft zowel eiwitten als koolhydraten nodig. Veel eerder dan van koolhydraten, krijg je van eiwitten echter het gevoel dat je verzadigd bent, met als logisch gevolg dat je minder gaat eten. Eventueel extra benodigde energie zal het lichaam vervolgens uit vetten halen, waardoor ongemerkt afgevallen wordt.eiwitdieet

2

3 Een ander voordeel van eiwitten ten opzichte van koolhydraten is, dat een eventueel eiwitoverschot in spierweefsel wordt veranderd, terwijl een overschot aan koolhydraten in wordt omgezet in vet! Het is bovendien van belang om voldoende eiwitten te eten, omdat je door een eiwittekort de kans loopt last te krijgen van uiteenlopende klachten, zoals vermoeidheid, haaruitval, een te lage lichaamstemperatuur en minder spiermassa. Bij het eiwit dieet eet je in plaats van koolhydraten, eiwitten. Deze eiwitten leveren de energie die je nodig hebt. Leiddraad voor het eiwit dieet is het eiwitdieet schema. In dit schema worden koolhydraten in het begin van het eiwit dieet zelfs volledig taboe verklaard. In plaats daarvan dient men eiwitrepen en -shakes te eten, in combinatie met groenten. Gaandeweg wordt overgestapt op ‘gewone’ eiwitrijke voeding, die echter ook koolhydraten bevat.

4 Met behulp van het eiwit dieet schema raakt je lichaam langzamerhand gewoon aan het nieuwe eetpatroon. Terwijl je in de eerste periode van dit schema niets mag eten dat ‘slechte koolhydraten’ (suikers) bevat, mag je later beperkt koolhydraten consumeren. Hierdoor krijgt je lichaam de mogelijkheid om langzaamaan te wennen. Voorbeelden van plantaardige producten die veel eiwitten bevatten zijn brood, rijst, pasta, bonen en noten. Voorbeelden van dierlijke producten met eiwitten zijn eieren, kaas, vlees, zuivel, gevogelte en vis.eiwit dieet Niet alleen is het relatief eenvoudig om met het eiwit dieet af te vallen, u zult zich er ook lekkerder bij voelen. Wilt u meer weten over het populaire eiwit dieet? Op de website www.eiwitdieet.org vindt u alle benodigde informatie. Bovendien staan op deze site handige links naar allerlei smakelijke eiwitrijke producten, zoals repen en shakes in allerlei smaken, zodat u heel snel aan de slag kunt! www.eiwitdieet.org


Download ppt "Afvallen was nog nooit zo makkelijk, als met het populaire eiwit dieet! Ten gevolge van een veranderd leefpatroon is overgewicht vandaag de dag bijzonder."

Verwante presentaties


Ads door Google