De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien."— Transcript van de presentatie:

1

2 Klas L6A

3 Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.

4 Dooooeeeeiiii!!!!!! En ik vind het heel leuk dat jullie komen. Ik ben 11 jaar. Ik heb één zus. Ik eet graag scampi’s. Voetbal. Mijn hobby is: Hoi,

5 Theo Depraetere Theo Depraetere Hallo !!!! Ik ben Theo. Ik ben 11 jaar. Ik doe judo, tennis, squash, … Ik teken heel graag. Tot dan !!!!

6 Hoihoi!! Ik ben 11 jaar. Ik speel basket en heb 2 katten genaamd: Moefke en Muis. Ik kijk er al naar uit om jullie te zien!!!! Groetjes!!

7 Halloooooo !!! Ik ben 11 jaar. Mijn Hobby’s zijn: voetballen en lopen. Ik heb een broer. Ik heb ook een huisdier: Minou. Mijn lievelings eten is: pizza. Ciaooo!

8

9 Marie-Margaux schoellner Hallo!!! Ik ben 11 jaar Ik eet graag pizza. Ik speel piano en hocky. Ik doe ook muziekles. Ik heb twee broers. Ik verlang er al naar! Ciao!!! Hallo!!! Ik ben 11 jaar Ik eet graag pizza. Ik speel piano en hocky. Ik doe ook muziekles. Ik heb twee broers. Ik verlang er al naar! Ciao!!!

10 Jasper Soutaer Jowwwww! Ik heb een kat die heet Treze. Mijn hobby’s zijn paardrijden en voetbal. Ik heb een zus ze heet Silke. Ik eet graag pizza. Ik speel graag op de playstation op call of duty black ops. Ciao!!!!!

11 C é d r i c T a n t Hallo! Ik heb een kat en die noemt Rakkertje. Ik heb 1 broer en die noemt Thibo. Ik verlang al naar jullie komst!!! Daaaaaaaaag!

12 Hallo!!!!! Mijn hobby’s zijn judo,scouts en squash. Ik heb 1 broer. Mijn kat heet Tommie. Daag!!!!!

13 Justien Van Nevel Hallo ! Ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn: Basketbal scouts en gitaar. Ik hou van apen. Ik heb 1 zus. Ik eet graag pizza.

14 CÉLESTE VAN OYEN Hoi! Ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn :tennis en hockey. Ik eet graag lasagna. Ik heb een zus en een broer. Daaaag!!!

15

16 Thoma Vannieuwkerke

17 Hallo -Mijn hobby’s zijn voetbal, tennis, gitaar en scouts. -Ik heb 1 zus ze heet Alix. -Ik eet graag frietjes en lasagne. -We hebben ook nog een konijn thuis Felix. -Ik ben een heel grote babbelkont. -Mijn lievelingsdier is een hond. -Ik ben fan van Club Brugge. -Mijn lievelingskleur is blauw. -Ik verlang al om jullie te zien.Doei!

18 Sarah Vanwildemeersch Hallo!!! Ik ben een meisje van 11. Dansen, zingen en muziek is helemaal mijn ding! Ik heb thuis 2 dwergkonijntjes: Luna en Amigo. Ik heb 1 broer. Mijn lievelingsdier is een giraf. Daaaag!!!!!

19  hey  Ik ben 11 jaar.  Ik heb één broer. Mijn hobby’s: zijn  Voetballen, paardrijden.  Ik heb een hond.  Ik ben fan van club Brugge.

20 Juf Nele Hallo! Samen met juf Lien ben ik juf van 6A. Ik lust graag frietjes, fondant chocolade, kersen,… Ik volg op maandagavond tekenles en op woensdag doe ik badminton. Als jullie komen is dat altijd supertof. Ik verlang al. Doooeeeeiiiiiiiiii !!!!

21 Juf Lien Hoi, hoi! Elke maandag sta ik in 6A. Elke dinsdag sta ik in 6B. Dansen en koken doe ik graag. Ik eet graag pasta, … Ik lees graag een goed boek. Ik geef muziek-, dans- en dactyloles. Mijn lievelingskleuren zijn zwart en rood!


Download ppt "Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien."

Verwante presentaties


Ads door Google