De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitnodiging: Walter De Ruyver 70 jaar, gepensioneerd bompa Rijpheid van de man: dat is, de ernst te hebben teruggevonden die men als kind had bij het spel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitnodiging: Walter De Ruyver 70 jaar, gepensioneerd bompa Rijpheid van de man: dat is, de ernst te hebben teruggevonden die men als kind had bij het spel."— Transcript van de presentatie:

1 Uitnodiging: Walter De Ruyver 70 jaar, gepensioneerd bompa Rijpheid van de man: dat is, de ernst te hebben teruggevonden die men als kind had bij het spel. Nietzsche. Wanneer: Vrijdag 30 augustus, Ontvangst vanaf 17.00u Waar: Feestzaal ‘De Vlasschaert’ Gentsesteenweg 51, 9571 Lierde

2 Uitnodiging: Walter De Ruyver 70 jaar, gepensioneerd bompa Rijpheid van de man: dat is, de ernst te hebben teruggevonden die men als kind had bij het spel. Nietzsche. Wanneer: Vrijdag 30 augustus, Ontvangst vanaf 17.00u Waar: Feestzaal ‘De Vlasschaert’ Gentsesteenweg 51, 9571 Lierde

3


Download ppt "Uitnodiging: Walter De Ruyver 70 jaar, gepensioneerd bompa Rijpheid van de man: dat is, de ernst te hebben teruggevonden die men als kind had bij het spel."

Verwante presentaties


Ads door Google