De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ruimte voor begeleide onderwijstijd (bot) is beperkt. Te weinig keuzedelen die herkenbaar en uitvoerbaar zijn in de praktijk. Lage bereidheid van bedrijven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ruimte voor begeleide onderwijstijd (bot) is beperkt. Te weinig keuzedelen die herkenbaar en uitvoerbaar zijn in de praktijk. Lage bereidheid van bedrijven."— Transcript van de presentatie:

1 Ruimte voor begeleide onderwijstijd (bot) is beperkt. Te weinig keuzedelen die herkenbaar en uitvoerbaar zijn in de praktijk. Lage bereidheid van bedrijven om bbl-medewerkers bij andere bedrijven een keuzedeel te laten volgen.

2 Focus op specifiek Al ontwikkeld (en gekoppeld) Behoefte van de student en bedrijf Organiseerbaarheid

3 Wat is het resultaat als een student dit keuzedeel met goed gevolg heeft uitgevoerd? Aan welke criteria moet het resultaat voldoen? Wat wordt van het leerbedrijf verwacht om het keuzedeel in de praktijk uit te kunnen voeren? Welke informatie heeft een leerbedrijf nodig om de student te begeleiden? Wat wordt van de student verwacht om het keuzedeel in de praktijk te kunnen uitvoeren? Welke informatie heeft een leerbedrijf nodig om de student te beoordelen?

4 Wie plaatst een advertentie? Welk bedrijf biedt?


Download ppt "Ruimte voor begeleide onderwijstijd (bot) is beperkt. Te weinig keuzedelen die herkenbaar en uitvoerbaar zijn in de praktijk. Lage bereidheid van bedrijven."

Verwante presentaties


Ads door Google