De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

juf naam Aanpassen powerpoint-bestand “aanwezigheid”. Naam aanpassen Klik in het tekstvak en vervang het woord “naam” door de echte naam. Het teksvak.

Verwante presentaties


Presentatie over: "juf naam Aanpassen powerpoint-bestand “aanwezigheid”. Naam aanpassen Klik in het tekstvak en vervang het woord “naam” door de echte naam. Het teksvak."— Transcript van de presentatie:

1

2 juf naam

3 Aanpassen powerpoint-bestand “aanwezigheid”. Naam aanpassen Klik in het tekstvak en vervang het woord “naam” door de echte naam. Het teksvak mag je een beetje verschuiven, maar dient wel bij de onderstaande prent te blijven. Items verwijderen Klik op het prentje dat je wil verwijderen. Hou de shift-toets ingedrukt en klik op de bovenliggende naam. Beide items zijn nu geselecteerd. Klik op “delete” om te verwijderen. Items toevoegen Klik op een prentje dat je wil kopiëren. Hou de shift-toets ingedrukt en klik op de bovenliggende naam. Beide items zijn nu geselecteerd. Klik nu op Ctrl-c om te kopiëren. Klik dan op Ctrl-v om te plakken. Pak nu de items vast om ze te verslepen. Nog vragen of technische assistentie nodig ? Stuur een mail naar :


Download ppt "juf naam Aanpassen powerpoint-bestand “aanwezigheid”. Naam aanpassen Klik in het tekstvak en vervang het woord “naam” door de echte naam. Het teksvak."

Verwante presentaties


Ads by Google