De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt of hij de Messias is. Jezus zegt dat hij Gods zoon is en hierop veroordeelt de raad hem.

2

3 Vorige week ging het over de kern van de liefde voor de ander. Deze week is die ver te zoeken.

4 Nu veroordeelt de raad van de leiders Jezus om zijn identiteit en liefde voor de naaste. Hij kan geen stap meer doen. Zij zijn dwarsliggers op de weg naar de ander toe.

5

6 Schoenen aan om met hem op weg te gaan, die ons voorgaat naar de ander ons voorgaat naar leven. Gevangen deze zoon van God, waar is het recht, wie doet een stap. God het is zo donker laat liefde bloeien.

7

8


Download ppt "Zondag 28 februari 2016 “Oculi” derde zondag van de veertigdagentijd Lucas 22 vers 66 – 71 Jezus is gevangen genomen en staat voor de raad die hem vraagt."

Verwante presentaties


Ads door Google