De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april. Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april. Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd."— Transcript van de presentatie:

1 Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april

2 Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd is bevindt zich ook een aquarium.

3 De reis  Na ca. 2 uur in de auto {in het totaal} schepen wij ons in,

4 En komen na 20 minuten varen aan op een van de parels in de Waddenzee.  Texel

5 Om vervolgens af te reizen naar de Koog, Fekonieschuur Groepsverblijf voor maximaal 40 personen, fraai en rustig gelegen aan de rand van vrij toegankelijk dennenbos, twee kilometer ten zuiden van De Koog, 600 meter van Ecomare, een kilometer van het strand Het verblijf biedt twee slaapzalen met resp. 24 en 16 stapelbedden, gemeubileerd eet- en recreatiezaaltje met projectiescherm van 250 x 187 cm, open keuken met acht gaspitten, en twee koelkasten, sanitaire ruimte met vier wc's, 2 urinoirs, 4 douches en wasbakken. Het gebouw is voorzien van (vloer)verwarming. Gratis draadloos internet. De Fekonsieskuur staat op afgeschut terrein bij de woning van de eigenaar. Ruim terras op het zuiden met banktafels en een tentdak voor beschut zitten. Trapveldje met goaltjes en volleybalvoorziening. Parkeerruimte voor 12 auto's. De bedden in de slaapzalen zijn door ons voorzien van matrassen en kussens. De gasten moeten dus zelf zorgen voor een slaapzak, onderlaken en kussensloop.

6 Impressie Fekonieschuur cl

7 Op zondag een tocht over het Wad om garnalen te vangen en zeehonden te spotten

8 Wat is er verder nog te doen.  Struinen door het unieke natuurgebied de slufter  Bezoek aan Ecomare  Bezoek leuke dorpjes  Even langs in het juttersmuseum  Wandelen door bos en langs strand  Veel kroegjes en eethuisjes

9 Wij proberen voor u te organiseren…….  Een fotograaf die ons van alles verteld over de ins en outs van het mooie eiland Texel

10 Boeken kan door het overmaken van €80,00 naar de penningmeester FCLR o.v.v. weekend 2016 Wat krijgt u hiervoor;  Bezoek aan fort Kijkduin  Overtocht per luxe ferry naar het eiland Texel {4 personen per auto}  2 overnachtingen in het groepsverblijf Ferkonieskuur  2X ontbijt en 2X avondmaaltijd  Overige drankjes  Tocht met de TX 10 zondag om 14.00 uur {afhankelijk van het tij}  gezelligheid


Download ppt "Wknd FCLR vrzsgbdsdln 8, 9 en 10 april. Onderweg een bezoek aan een fort gebouwd door Napoleon tussen 1811 en 1813  In dit fort wat geheel gerestaureerd."

Verwante presentaties


Ads door Google