De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor hun dromen en hoop voor de toekomst? Voor de groei van Gods kerk wereldwijd?

3 Met jonge christenen wereldwijd, zoals Evgeny (26) uit Oekraïne: “Ik was verslaafd en droom ervan om mijn verleden achter me te laten en me te richten op mijn toekomst met God.” Bid mee!

4 Voor de toekomst van jonge christenen zoals Evgeny Dat zij met God gaan en Zijn plan volgen in hun leven Voor de groei van Gods kerk in Oekraïne en wereldwijd

5 Laat Uw Koninkrijk komen! Deel, bid en geef Bid mee en geef! Help jonge christenen wereldwijd hun geloof in God uit te stralen in hun omgeving, in woord én daad!

6


Download ppt "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."

Verwante presentaties


Ads door Google