De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Evaluatie werkplekleren ’14-’15 OKTOBER 2015 Inhoud  Het doel van de evaluatie  Het rapport: de respondenten  Het rapport: de vragen  Opbouw enquête.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Evaluatie werkplekleren ’14-’15 OKTOBER 2015 Inhoud  Het doel van de evaluatie  Het rapport: de respondenten  Het rapport: de vragen  Opbouw enquête."— Transcript van de presentatie:

1

2 Evaluatie werkplekleren ’14-’15 OKTOBER 2015

3 Inhoud  Het doel van de evaluatie  Het rapport: de respondenten  Het rapport: de vragen  Opbouw enquête  Wie heeft welke vragen beantwoord?  Het rapport: wat zegt het?  Het rapport: hoe nu verder?  Meer informatie

4 Het doel van de evaluatie  Alle scholen die via Bureau Extern stages aanbieden worden geëvalueerd. Dit geeft inzicht in:  de ontwikkelingen (stijging/daling) per thema over de jaren heen.  de resultaten voor opleidings-, samenwerkings- en stagescholen.  de resultaten per instituut.  de resultaten voor voltijd en deeltijd.  de resultaten per type stage/leerjaar.  de resultaten per school/opleidingsteam.

5 Het doel van de evaluatie  Dit niet met als doel om een ranking te creëren…  …maar met als doel om de sterke punten en verbeterpunten inzichtelijk te maken, te monitoren of verbeteracties tot verbetering leiden

6 Het rapport – de respondenten  Respondenten  Groepen  Enquetes compleet

7 Het rapport – respons op de vragen


Download ppt "Evaluatie werkplekleren ’14-’15 OKTOBER 2015 Inhoud  Het doel van de evaluatie  Het rapport: de respondenten  Het rapport: de vragen  Opbouw enquête."

Verwante presentaties


Ads door Google