De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opbouw van de enquête 1. Tevredenheid over bureau extern en het raadplegen van de website van bureau extern 2. De start van het werkplekleren op de school.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opbouw van de enquête 1. Tevredenheid over bureau extern en het raadplegen van de website van bureau extern 2. De start van het werkplekleren op de school."— Transcript van de presentatie:

1

2 Opbouw van de enquête 1. Tevredenheid over bureau extern en het raadplegen van de website van bureau extern 2. De start van het werkplekleren op de school 3. De begeleiding gedurende het werkplekleren 4. Ondersteuning vanuit de opleiding bij het werkplekleren 5. Ondersteuning door schoolopleider en instituutsopleider op de werkplek 6. Afstemming tussen de werkplek en het instituut 7. Het leerrendement 8. Het schrijven van de zelfevaluatie (alleen voor HAN-ILS studenten) 9. De beoordeling 10. De studielast 11. Afstudeeronderzoek op de werkplek (alleen voor LIO-studenten ) 12. Welk rapportcijfer zou je de school geven?

3 Het rapport – wat zegt het?  Herkennen jullie je in de resultaten?  Het duiden van de cijfers: welke toelichting dient vermeld te worden bij de cijfers? Kortom: wat is het verhaal achter de cijfers ?  Welke sterke punten was je van op de hoogte? Welke sterke punten verrassen je?  Welke verbeterpunten herken je? Welke verbeterpunten zijn nieuw voor je?  Welke vragen roepen de cijfers op?

4 Het rapport – hoe verder? I  Waar wil je mee aan de slag?  Wat wil je daarmee bereiken?  Wat ga je wanneer doen?  Hoe en wanneer check je of dit ook is gerealiseerd?

5 Het rapport – hoe verder? II  Jaaractiviteitenplan:  Per school  Per opleidingsschool (AOS)  Jaarverslag:  Per school  Per opleidingsschool (AOS)

6 Vragen?  Neem contact op met Myrte Legemaate, beleidsmedewerker HAN- ILS: Email: Myrte.Legemaate@han.nl Telefoon: 06 55 21 88 68Myrte.Legemaate@han.nl


Download ppt "Opbouw van de enquête 1. Tevredenheid over bureau extern en het raadplegen van de website van bureau extern 2. De start van het werkplekleren op de school."

Verwante presentaties


Ads door Google