De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Betreft bordje in Bibliotheek aan de Vliet. Onderdeel van besteld pakket bij Biblionet ‘Blackbox’. Wordt dus ook in andere bibliotheken gebruikt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Betreft bordje in Bibliotheek aan de Vliet. Onderdeel van besteld pakket bij Biblionet ‘Blackbox’. Wordt dus ook in andere bibliotheken gebruikt."— Transcript van de presentatie:

1

2 Betreft bordje in Bibliotheek aan de Vliet. Onderdeel van besteld pakket bij Biblionet ‘Blackbox’. Wordt dus ook in andere bibliotheken gebruikt.

3 Aanpak: In eerste instantie geprobeerd een luchtig gesprek aan te gaan over het onderwerp.

4 Maar de tweet van @jufsanne kreeg veel bijval (51 retweets) en we kwamen onder vuur te liggen. Enkele tweets:

5 De discussie verplaatst zich ook naar Facebook

6 Na intern overleg is besloten het volgende te communiceren: De bordjes zijn inderdaad stigmatiserend. Dat is zo niet de bedoeling. De bordjes worden weggehaald.

7 Door toe te geven, kantelt het sentiment

8 Ondernomen stappen: 1. Online discussie gesust 2. Bericht via DM (privébericht Twitter) naar betrokken bibliotheek om te voorkomen dat zij andere antwoorden geven op de tweets. Nog doen: 1.Kaarten uit pakket Biblionet laten halen 2.Andere bibliotheken die dit pakket hebben afgenomen vragen om deze kaarten niet te gebruiken


Download ppt "Betreft bordje in Bibliotheek aan de Vliet. Onderdeel van besteld pakket bij Biblionet ‘Blackbox’. Wordt dus ook in andere bibliotheken gebruikt."

Verwante presentaties


Ads door Google