De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De oudste kleuters: een tunnel maken waar een speelgoedbus doorheen kan rijden! De oudste kleuters gingen eerst bestuderen wat belangrijk was om een tunnel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De oudste kleuters: een tunnel maken waar een speelgoedbus doorheen kan rijden! De oudste kleuters gingen eerst bestuderen wat belangrijk was om een tunnel."— Transcript van de presentatie:

1 De oudste kleuters: een tunnel maken waar een speelgoedbus doorheen kan rijden! De oudste kleuters gingen eerst bestuderen wat belangrijk was om een tunnel te maken en daarna gingen ze aan de slag met juf Kim Kan de bus er al door? Neen,zegt Klee, het moet breder!

2 Aan beide kanten van de brug wordt een weg uitgegraven

3 Pure concentratie om de weg onder de brug helemaal open te maken, zonder dat ie instort!

4 Kasper zit bijna helemaal in het gat! Juf Kim ook!

5 Julie test uit of de bus door de tunnel kan! Ja hoor, we zijn in onze opdracht geslaagd! Ondertussen maken Kaper en co een weg naar het kasteel; volledig self made!

6

7 De jongste kls bouwen aan een dijk voor ons meer! Pure concentratie bij kids en juf!

8 En ja hoor: opdracht gelukt! De dijk blijft staan nadat het water in ons meer is gegoten. Maar goed dat we af en toe op onze schop kunnen leunen!

9

10 Donderdag 3 sept 2015


Download ppt "De oudste kleuters: een tunnel maken waar een speelgoedbus doorheen kan rijden! De oudste kleuters gingen eerst bestuderen wat belangrijk was om een tunnel."

Verwante presentaties


Ads door Google