De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux. Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux. Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen."— Transcript van de presentatie:

1 POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux

2 Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen in het hartje van Bretagne. We leven nu als goden in het Bretonse land waar het leven goed is, en onze droom echt waar is geworden.

3 De zee Hier ligt voor ons beide en stukje nostalgie we zijn beide met de zee opgegroeid. Bretagne en de zee zijn één. Zo blijven wij hier dus opnieuw verbonden met de zee.

4 Ons Landhuisje Ons landhuisje met onze paardenweide aan de achterzijde. Ons petite maison met privé tuin van 2000 m rust, stilte ruimte en iedere dag ‘n gratis vogelconcert

5 Ons landhuisje binnen De huiskamer met inzet haard, via de voor en de achter ramen hebben we uitzicht op de paarden en voor & achter tuin. Onze eetkamer met zicht op de paardenwei en ons nieuw aan geplant bos achter ons landhuisje. En natuurlijk ook zicht op de Montagne noires

6 Onze nieuwe keuken met kookeiland

7 Onze prachtige tuin wel heel “groot”

8 Lucifer

9 Arabesca & Ranco

10 Pia & Pepper

11 Felix & Rosti

12 Nijntje & Stijntje Nijntje & stijntje leuk twee voedsters maar ja je raadt het al. Geen twee voedsters maar één ram & voedster dus mooi resultaat 5 konijntjes erbij

13 Ons ideaal Leven in harmonie met de natuur als god in Bretagne en zoveel mogelijk zelf support zijn, in ons dagelijks doen en laten, zoals voeding, energie. Leven in rust & stilte met al onze beestjes op ons prachtige domaine “ Pouligerin” Dit mooie leven willen we heel graag delen met onze, familie, vrienden en kennissen en toevallige bezoekers.


Download ppt "POULIGERIN Petite Paradis Domaine les Chevaux. Wij Wij zijn de trotse gelukkige en bevoorrechte eigenaars van “ Petite paradis Domaine Pouligerin” gelegen."

Verwante presentaties


Ads door Google