De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?"— Transcript van de presentatie:

1 Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Omdat hij anders op zijn werk niets meer te doen heeft.

2 Zitten drie jongens op een schoolplein zegt de één:
"Ik heb de snelste vader van de wereld." "Hoezo?" vraagt de ander. "Nou mijn vader is F 16 piloot" zegt de éérste. Daarop nummer twee antwoord: "Dan is mijn vader sneller want die is astronaut." Zegt nummer drie, "Dan is mijn vader sneller want die is ambtenaar, hij werkt van negen tot vijf, maar is om drie uur al thuis."

3 Er komt een man bij de balie van de Belastingdienst.
"Ik zou graag Alie willen spreken.“ De medewerker van de belastingdienst zegt: "Alie? Welke Alie?" Waarop de man zegt: "Alie Baba wil ik spreken en snel!" De medewerker van de Belastingdienst antwoordt korzelig: "Er werkt hier geen Ali Baba!" Waarop de man antwoordt: "Dan wil ik graag één van de andere veertig rovers spreken!"

4 In het gemeentehuis, dienst bevolking.
Man (tegen knappe dame aan de balie): "Goedendag, ik zou graag willen trouwen." Dame: "Dat kan en aan welke datum had u gedacht?" Man: "Doet er niet toe. Ik ben al lang blij dat je wilt."

5 Een ambtenaar is achter z'n bureau te suffen in het middagzonnetje.
Opeens ziet hij een spin en denkt: Die ga ik dood trappen. Net op het moment dat hij z'n voet wil neerzetten hoort hij de spin met een zacht stemmetje spreken: "Nee, niet doen, als je me in leven laat mag je 3 wensen doen!" "Hmm," denkt de man, "al goed, ik laat je heel, maar dan wens ik op een onbewoond tropisch eiland te wonen." PLOEP. De man zit op een prachtig exotisch eiland. De spin vraagt: "Je hebt nog 2 wensen over, dus zeg het maar!" "Oké," zegt de man, "ik wil 3 bloedmooie jonge dames om me heen." PLOEP. Drie welgevormde dames om de man. "Je hebt nog een wens over, dus denk goed na!" "Nee, dat hoeft niet," zegt de man, "ik weet het al, ik wil de rest van m'n leven een lekker lui leventje lijden." PLOEP. En hij zit weer achter zijn bureau!

6 Er lopen twee ambtenaren over straat. Trapt er eentje een slak dood.
Zegt de tweede: "Waarom doe je dat nou weer? Is toch helemaal nergens voor nodig!" Antwoordt de eerste: "Hij liep me al de hele dag voor de voeten."

7 uit te lachen toen ik wakker schrok!"
"Dokter, ik zit eigenlijk met een probleem. Ik praat namelijk veel in mijn slaap," vertelt de ambtenaar. "Ach," zegt de dokter, "en u slaapt verder goed? Dan is het echt niet zo erg dat u af en toe wat zegt in uw slaap." "Dat kan anders soms knap vervelend zijn dokter," zegt de ambtenaar: "Gisteren bijvoorbeeld stonden al mijn collega's me hartelijk uit te lachen toen ik wakker schrok!"

8 Een ambtenaar zit koffie te drinken..
De kantinejuffrouw vraagt hem: "Wilt u nog een tweede kopje?" "Nee," zegt hij, "dank u wel, anders kan ik vanmiddag niet slapen."

9 Werknemer: "Oh, jawel hoor, ik ben vlug moe."
Baas tegen zijn werknemer: 'Je werkt langzaam, je praat langzaam en je loopt langzaam. Is er dan helemaal niets dat jou vlug afgaat?" Werknemer: "Oh, jawel hoor, ik ben vlug moe."

10 Wat staat er op het graf van een ambtenaar?
Hier rust hij verder.

11 Wat is de drukste werkdag voor een ambtenaar?
Maandag, dan moet hij drie blaadjes van de kalender afscheuren.

12 Dat was alweer een PowerPoint van: www.More-Fun.nl De humor site !!!


Download ppt "Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?"

Verwante presentaties


Ads door Google